Apartman online

Csi – Pet apartman, Kehidakustány

NTAK regisztrációs szám: MA20006266

A Csi – Pet apartman két szobával, konyhával, fürdőszobával, gardróbbal, rendelkező szállást kínál Kehidakustányban. 2020 októberében teljes felújításon esett át, és remek hangulatfokozó világítási, fűtési megoldásokat kapott. 4 fős apartman, de igazán 3 felnőttnek, vagy 2 felnőtt, és 2 gyermek részére ideális. 10 Perc sétára a fürdőtől, étteremtől, bolttól, ami közel van, de elég messze ahhoz, hogy a zaj, a zsivaj ne zavarja a pihenésben. Itt garantáltan csönd van, ahol élvezheti a madárfüttyös reggeleket. Akik kedvelik a csendet, nyugalmat, de szeretnek kirándulni, fürdőzni, azok mind megtalálják a maguk szórakozását.

A környéken az ország három legnevesebb gyógy-és élményfürdője várja a gyógyulni, szórakozni vágyókat. A helybéli, amely a legnagyobb, a hévízi, mely 6 kilométerre van, és a zalaszentgróti, mely 10 kilométerre található. Ezenkívül 20 percnyire van Keszthely, a Balaton fővárosa, mely egész évben kitűnő helyszíne a különböző kulturális eseménynek.

Apartmanunkban minden megtalálható, ami a kényelmes nyaraláshoz, üdüléshez szükséges. Két szoba, konyha, fürdőszoba és nagy terasz.

A wifi ingyenes. A nappaliban két személyesre nyitható ülőgarnitúra, étkezőasztal négy személyre, jól felszerelt konyha található. A hálószobát franciaágy, szekrény, éjjeliszekrények teszik komfortossá. Igazán említésre méltó a világítási megoldás, mely minden helyiségben szolgálja éppen aktuális hangulatát. A nappaliban a 4K-UHD TV készüléken több mint száz TV adás fogható Ezekből sok HD – ban. A készülékre saját külső meghajtókat is csatlakoztatni, így hozott média tartalmakat is élvezhet. A fali szabványos USB töltőkön pedig gond nélkül töltheti készülékeit, akkor is, ha elfelejtett töltőt hozni magával. A ház jellegzetessége, hogy nincs szükség klímatizálásra, mert a legnagyobb nyári melegben is kellemes a belső hőmérséklet. Erről a redőnyök is segítenek gondoskodni, de egy digitális oszlop ventilátor is szolgálatra készen várja, ha szüksége lenne rá. Mosógép is rendelkezésre áll.

A terasz közvetlenül a parkolóra néz, mely mögött egy erdősáv választja el az apartmant a zalai domboktól. A parkolót biztonsági kamera figyeli. Horgászási lehetőség van! A zalacsányi horgásztó 2 km – re található.

A kikapcsolódni vágyók túrázhatnak és kerékpározhatnak a környéken. Strandolhatnak a 900 méterre lévő strandon. Étterem, bolt 600 méterre található. A Helikon Kastélymúzeum 20 km-re található Keszthelyen. Hévíz 6 km – re van. Aki golfozni szeret azokat várja a zalacsányi golfpálya 500 méterre. Akik a Balatonnál kívánnak inkább nyaralni, azoknak ajánlom Éva apartmanunkat Keszthelyen.


Igyekszem megfelelni a vendégeimnek, és mindig szívesen veszem, az építő jellegű kritikákat. Szertetettel várom önöket, és mindent elkövetek, hogy jól érezzék magukat a Csi – Pet apartmanban.

A Csi – Pet apartman két szobával, konyhával, fürdőszobával, gardróbbal, rendelkező szállást kínál Kehidakustányban. 10 Perc sétára a fürdőtől, ami közel van, de elég messze ahhoz, hogy a zaj, a zsivaj ne zavarja a pihenésben. Itt garantáltan csönd van, ahol élvezheti a madárfüttyös reggeleket.

Akik kedvelik a csendet, nyugalmat, de szeretnek kirándulni, fürdőzni, azok mind megtalálják a maguk szórakozását. A környéken az ország három legnevesebb gyógy-és élményfürdője várja a gyógyulni, szórakozni vágyókat. A helybéli, amely a legnagyobb, a hévízi, mely 6 kilométerre van, és a zalaszentgróti, ami 10 kilométerre található. Ezenkívül 20 percnyire van Keszthely a Balaton fővárosa, amely egész évben kitűnő helyszíne a különböző kulturális eseményeknek.

Apartmanunkban minden megtalálható, ami a kényelmes nyaraláshoz, üdüléshez szükséges. Két szoba, konyha, fürdőszoba és nagy terasz. Mivel földszinten vagyunk, és a lépcső akadálymentesített, így mozgásukban korlátozottak is tudják élvezni szolgáltatásunkat.

A wifi ingyenes. A nappaliban kétszemélyesre nyitható ülőgarnitúra, étkezőasztal négy személyre, jól felszerelt konyha található.

A nappaliban a TV készüléken több mint száz TV adás fogható Ezekből sok HD – ban. A ház jellegzetessége, hogy nincs szükség klimatizálásra, mert a legnagyobb nyári melegben is kellemes a belső hőmérséklet. Erről a redőnyök is segítenek gondoskodni.

A terasz közvetlenül a parkolóra néz, mely mögött egy erdősáv választja el az apartmant a zalai domboktól.

Horgászási lehetőség van! A zalacsányi horgásztó 2 km – re található. A kikapcsolódni vágyók túrázhatnak és kerékpározhatnak a környéken. Strandolhatnak a 900 méterre lévő strandon. Étterem, bolt 600 méterre található.

A Helikon Kastélymúzeum 20 km-re van Keszthelyen. Hévíz 6 km – re. Aki golfozni szeret azokat várja a zalacsányi golfpálya 500 méterre.

Akik a Balatonnál kívánnak inkább nyaralni, azoknak ajánlom a nyári szezonban Éva apartmanunkat Keszthelyen.