Apartman online

Éva apartman, Keszthely

NTAK regisztrációs szám: MA20006265

Az Éva Apartman 2021 – ben teljesen felújitott, másfél szobával, konyhával, fürdőszobával, klímával, szoba széffel rendelkező szállást kínál Keszthelyen. 4,5 hektáros, körbekerített, ősfás parkban, melyben játszótér, tűzrakó, grillsütő is megtalálható. Gyönyörűen karbantartott kertekkel. 4 fő szállhat meg, de igazán a 2 felnőtt, és 2 gyermek részére ideális. Persze 4 felnőtt is elfér. Kontakt, azaz érintkezés mentes a szállás, tehát a bejutás önállóan kulcs széffel történik. A társas üdülő területének biztonságáról be – és kiléptető rendszer gondoskodik. A strand 300 méterre van. A belváros 1,5 km – re található.

Igyekszem megfelelni a vendégeknek, és mindig szívesen veszem, az építő jellegű kritikákat. Szeretettel várom önöket, és mindent elkövetek, hogy jól érezzék magukat az Éva apartmanban.

Keszthelyi kikötő.

A félszoba.

Üdülőházak

A nappali.

Minden megtalálható benne, ami a kényelmes nyaraláshoz szükséges.

Konyha

Nappali

Itt működik a klíma berendezés is, amely hűt, és fűt is. Az előszobában találják a hűtőszekrényt is. A konyha teljesen felszerelt, villanytűzhely sütővel, mikrosütő, vízforraló, mosogató, konyhapult, stb.

Klimatizált.

A kis szoba tényleg nem nagy, de két főt kiszolgál, főleg gyermekeknek ideális. TV készülé ott is van.

Az erkélyen ülve a madárfüttyöt hallgatva reggelizhet.

Az erkély a gyönyörű négy hektáros parkra néz. A gyermekek imádják a játszóteret, és minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. Lehet napozni, focizni, tollasozni, van ping-pong asztal, és bográcsozási, grillezési lehetőség. Van fedett sörsátor, ahol elfogyaszthatják a frissen sütött – főzött ebédjüket. Ingyenes parkolással, kerékpár tárolóval várom kedves vendégeimet.

A park egy része.

A parkolás ingyenes, és fedett. Autója biztonságban van.

A parkolás.

Horgászási lehetőség van! Napijegyet a helyi horgászboltban lehet venni, turista jeggyel is.

Peca.

A kikapcsolódni vágyók túrázhatnak, és kerékpározhatnak a környéken. Napozhatnak a hatalmas zárt kertben, vagy strandolhatnak a 300 méterre lévő strandon. Éttermek 300 méterre, bolt 1km – re található.

A kikötő, háttérben a városi stranddal.

A Helikon Kastélymúzeum 2,5 km-re található. A belvárosi sétálóutca 2 Km, Hévíz 6 km – re van. A kikötőt, ahol éttermek, fagyizók, és a parti nagy sétány található, 20 perc könnyű sétával érhetik el. Itt zajlik a keszthelyi éjszakai élet is, ez a fiatalok kedvence. Innen séta-hajózhatnak, vagy áthajózhatnak más Balaton parti településre.

Festetics kastély.

20 km-re Szigliget, a Badacsony, és körbe végig kerékpárút.